Styrassic Park információ

Styrassic Park – Információk

A Styrassic Park egy érdekes szabadtéri múzeum, az ausztriai múzeumok szövetségének tagja.

Styrassic Park információ

Styrassic Park egy öthektáros gyönyörű erdőben, életnagyságú, a paleontológiai kutatások eredményeinek tökéletesen megfelelő, közel 85 db valósághű modellel mutatja be a dinoszauruszok történetét, megjelenésüktől – drámai kihalásukig.

Styrassic Park információ

A megdöbbentő méretű, történelem előtti őslényeken, majd a jégkorszak állatain kívül, az ember történetének hét millió évét illusztráló, szintén életnagyságú makettsorok is kiváló környezetet, felbecsülhetetlen ismeretanyagot biztosítanak a rendhagyó biológia-, földrajz-, történelemórákhoz.

Az első tűzgyújtást, a szerszámkészítés, a kenyérsütést, az élelemszerzését, a vadászatot, a barlangfestést, az ősközösségi élet megannyi fontos mozzanatát zárja kőbe ez a nagyszabású kiállítás.

Történik mindez a szabadban, egy öthektáros árnyas erdőben tartomány egyik legszebb vidékén. Tudomány és játék néhány órában…. Meghökkentő őskori show-k /vulkánkitörés, földrengés/. Mindezek után folytatódik a jókedv az erdei kalandpályán, az óriáscsúszdán, a dinómoziban.

A Délkelet-ausztriai Styrassic Park ideális kirándulóhely időseknek és fiataloknak, családoknak, cégeknek, iskolai csoportoknak egyaránt. Látogassák meg a dinoszauruszok völgyét, ahol a titokkal teli erdőben több mint 85 életnagyságú őslénnyel találkozhatnak, valamint szemügyre vehetik a mamutot, sőt egy neandervölgyi településre s bepillanthatnak. Naponta többféle show műsor, vulkáni és földrengés zóna, erdei több állomásos kalandpark, óriás csúszda, étterem, WC, pihenőhely, ajándékbolt várja a látogatókat.